010 - 260 01 25

Vermiste personen

Hem of haar kwijt…

Verdwijning van personen geeft emoties. Emoties die structureel opsporingswerk in de weg kunnen staan. Geef het speurwerk daarom over aan een bureau dat gewend is om mensen op het goede spoor te zetten!

U bent op zoek naar een familielid of werknemer. Of u kunt de persoon, waar u nog vorderingen op heeft, niet traceren. U bent wellicht op zoek naar een erfgenaam. Of: u denkt te weten wie er achter de diefstal zit van uw geld of goed? Wyst zet u op het goede spoor!

Vermissing van personen, waarbij de gezochte persoon verdwijnt zonder enige opgegeven reden voor een bepaalde tijd uit zijn directe omgeving, kan divers zijn. Hoe te handelen, is afhankelijk van de situatie.

  • Bij verdwijning van een meerderjarige kan deze persoon er om allerlei redenen zelf voor kiezen om te verdwijnen. Dat gaat vaak om te ontsnappen aan een onoverkomelijk lijkend financieel probleem of om elders een nieuw leven te beginnen.
  • Een meerderjarige kan ook verdwijnen door een ontvoering of een tragisch ongeval, dat niet ontdekt wordt.
  • Gemiddeld lopen er per dag zo’n 30 pubers weg, waarbij ze ‘onderduiken’ bij vrienden. Dat kan ook bij een loverboy zijn…
  • Een minderjarig kind kan verdwijnen omdat het verdwaalt
  • Een kind kan worden meegenomen door één van de ouders, maar ook door anderen, die niet het goede met het kind voor hebben.

Wyst begint met u de zoektocht! Ongeacht welke situatie…Wyst heeft de ervaring en de middelen om het speurwerk, ook al moet dat over de grenzen heen, tot een succes te maken. 

Wilt u meer informatie over het opsporen en/of terughalen van personen, neem direct contact op!