010 - 260 01 25

Loverboy

In handen van…een loverboy…?

U denkt dat uw kind slachtoffer is van een loverboy of weet het eigenlijk wel zeker. Laat er geen dag lager overheen gaan om uw kind bevrijd te krijgen van datgene waar zij (of hij) zelf niet voor koos! Wyst speurt waar u niet verder kunt!

Wellicht niet gedacht dat het zo ver zou komen. Of juist altijd al bang voor geweest dat het uw kind zou overkomen. Nu heeft het er alles van weg, dat een loverboy bezig is het leven van úw kind te verwoesten.

Wyst heeft de ervaring en de (digitale) middelen om de dader te ontmaskeren en uw kind te bevrijden. Zorgvuldigheid is daarbij een vereiste. Wyst weet dit, maar voelt met u mee.

Gaat de praktijk verder dan onschuldig chatcontact? Maakt u zich zorgen? Wyst duikt de digitale wereld van uw kind in, onderzoekt alle contacten, brengt de relevante actuele omgeving in kaart, adviseert u, maar werkt, als dat nodig is, direct en nauw samen met de officiële instanties. Om slachtoffer en dader op de plek te brengen waar deze thuishoort. Rechtvaardig en wijs.

Mocht u vermoedens hebben of lijkt juist de weg aan alle kanten dood te lopen, meld u bij Wyst.