010 - 260 01 25

Vermiste personen/goederen onderzoek

Ben ‘het’ of hem of haar kwijt…

Wellicht is u aangeraden: zoeken tot je een ons weegt! Dat wilt u niet. Geeft het over aan een bureau dat gewend is om mensen op het goede spoor te zetten. Wyst valt u niet af en pakt de zaken structureel en efficiënt op!

U denkt te weten wie er achter de diefstal zit van uw geld of goed? Weet u niet of niet precies aan wie u iets uitleende, dat nooit is teruggegeven? Bent u een bepaalde lading van een vrachtwagen of container kwijt? Is de leaseauto nooit teruggebracht? U bent op zoek naar een werknemer. Of u kunt de persoon, waar u nog vorderingen op heeft, niet traceren. U bent wellicht op zoek naar een erfgenaam. Wyst zet u op het goede spoor!

Goederen:
Het kan nogal eens voorkomen dat de politie prioriteitsstelling geen nader onderzoek zet op het verdwijnen van goederen. Zeker als niet goed bekend is of het een vermissing of een diefstal betreft. Wyst zoekt verder, waar de politie stop! Wyst heeft de ervaring en de middelen om het speurwerk, ook al moet dat over de grenzen heen, tot een succes te maken.

Personen:
Vermissing van volwassen personen, waarbij de gezochte persoon verdwijnt zonder enige opgegeven reden voor een bepaalde tijd uit zijn directe omgeving, kan divers zijn.
Hoe te handelen, is afhankelijk van de situatie.

  • Bij verdwijning van een meerderjarige kan deze persoon er om allerlei redenen zelf voor kiezen om te verdwijnen. Dat gaat vaak om te ontsnappen aan een onoverkomelijk lijkend financieel probleem of om elders een nieuw leven te beginnen.
  • Een meerderjarige kan ook verdwijnen door een ontvoering of een tragisch ongeval, dat niet ontdekt wordt.

Waarom komt uw werknemer niet of niet meer opdagen? Wyst begint met u de zoektocht! Ongeacht welke situatie… Wilt u meer informatie over het opsporen en/of terughalen van personen of uw eigendommen, vul dan het contactformulier in.