010 - 260 01 25

Bedrijfsrecherche

4 x verantwoording

Natuurlijk geeft u uw personeel het volste vertrouwen. Niets liever dan dat! Toch wijst de praktijk uit, dat controle daarbij hoort. Deze zaken hebben met verantwoording geven, verantwoording krijgen, verantwoording dragen en verantwoording afleggen te maken. 4 x verantwoording!

Het komt voor dat mensen, uit wat voor motief dan ook, hun verantwoordelijkheid niet waar maken. Daarmee benadelen ze zichzelf, maar ook u als ondernemer, bij wie het om ál uw personeel gaat. 

particulier-recherchebureau-wyst

Als recherchebureau komen we op dit terrein veel tegen: het bestelen van collega’s of het verduisteren van producten. Dat weknemers er met klantenbestanden vandoor gaan om voor zichzelf te starten en het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan de concurrent. En wat te denken van werknemers die zich langdurig onterecht ziek melden en zelfs tijdens de periode van onrechtmatig ziekteverzuim voor zichzelf klussen. Die schade wilt u uw bedrijf en de rest van de collega’s niet aan laten doen. Wyst zoekt het allemaal voor u uit!

Wyst is bekend met de nieuwste psychologische benaderings- en ondervragingstechnieken om alles tot op de bodem uit te zoeken. Maar Wyst heeft óók een kloppend hart! Wyst legt de vinger bij juridische kernwaarden, maar verliest de juridische gevolgen niet uit het oog. Wyst wil opkomen voor rechtvaardig én wijs beleid.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact op ons particulier recherchebureau in Capelle aan den IJssel en laat u adviseren over de diverse deelonderzoeken van bedrijfsrecherche. Door preventief te werk te gaan, kunt veel gevolgschade voorkomen.